Wij verzenden naar Nederland en België!

Jongenskleding Dordrecht

Wanneer u op zoek bent naar de leukste jongenskleding Dordrecht , bent u bij Kidz Specials Stoer aan het juiste adres! Kidz Specials Stoer heeft een ruim assortiment dat bestaat uit voordelige en exclusieve merken. Zo ziet uw kind er altijd hip en trendy uit met jongenskleding van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs! Kidz Specials Stoer is onderdeel van Kidz Specials, speciaal gemaakt voor grotere kinderen en tieners. Wij verkopen de leukste, hipste en stoerste jongenskleding Dordrecht in de maten 134 tot en met 176. Een van de voorwaarden die wij aan de merken stellen is dat het vrij is van kinderarbeid. Wij vinden het belangrijk dat elk kind naar school hoort te gaan in plaats van in een fabriek te werken. Daarnaast kopen wij enkel kleding in die van goede kwaliteit is.

Onze collectie

De jongenskleding collectie van Kidz Specials Stoer bestaat uit allerlei stoere merken, zoals Ripstop, Levv, 4President, Cars Jeans, Blue Seven, Garcia en DJ Dutch. Deze merken creëren de hipste jongenskleding met het oog op de leukste trends van het moment. Betaalbaarheid en kwaliteit staan hierbij voorop. Leuke en goede kleding hoeft immers niet altijd duur te zijn! Onze collectie jongenskleding Dordrecht wordt steeds aangevuld, waardoor er altijd weer nieuwe originele kleding in ons assortiment te vinden is. Kortom: voor de hipste en voordeligste jongenskleding Dordrecht bent u bij Kidz Specials Stoer aan het juiste adres!

Jongenskleding Dordrecht

Interesse

Heeft u interesse in onze producten? Of Heeft u vragen over een maat, een van onze producten of ons uitgebreide assortiment jongenskleding Dordrecht ? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken via e-mail op info@kidzspecialsstoer.nl. Daarnaast kunt u ook altijd ons contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook een van onze winkels bezoeken, wij zijn te vinden op Hoogstraat 56 in het centrum van Schiedam.

Contactformulier

NAAM (VERPLICHT)

WOONPLAATS

TELEFOONNUMMER

E-MAIL (VERPLICHT)

UW BERICHT

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. LEES HIER ONS PRIVACYBELEID (*)